Wie ben ik en wat is gewoon met eten?

“Jong, oud, wat of hoe, het maakt niet uit, vitaal zijn en blijven willen we toch allemaal?”
Voeding speelt een belangrijke rol bij je goed voelen en energiek zijn zowel thuis, tijdens vakantie of op het werk.

Wil jij graag voedingsadvies omdat je je niet meer prettig voelt bij je huidige eetpatroon? Of willen jullie als gezin iets veranderen aan ongezonde eetgewoontes? Of ben jij een vitale werkgever met aandacht voor de gezondheid van de werknemers en wil jij deze stimuleren naar een gezondere leefwijze? Dat kan ik voor jou iets betekenen en stel ik me graag voor;

Mijn naam is Brigitte Vruggink en ik ben gewichtsconsulente aangesloten bij de beroepsvereniging BGN. Ik geef advies op gebied van voeding en leefstijl. Zonder dieetpreparaten maar gewoon met eten afgestemd op de persoonlijke situatie. Daarnaast heb ik me verdiept in het positieve effect van vitamines en mineralen in voeding op lichaam en geest.
In een periode van stress en vermoeidheidsklachten ondervond ik dat verandering van mijn voeding mij enorm hielp om weer in balans te komen. Dat heeft mij destijds doen besluiten om met deze kennis en ervaring ook anderen te helpen. Mijn praktijk heet “Gewoon Met Eten” omdat ik ervan overtuigd ben dat je zonder Hypes, dieetpreparaten of shakes, maar gewoon met eten waarbij “quilty pleasures” zijn toegestaan, het beste resultaat haalt om een blijvend gezond gewicht te realiseren.

Wat mag en kun je nog eten?

Door het grote aanbod in diverse voedingsmiddelen is het voor veel mensen niet meer duidelijk wat nu gezond is en wat niet. Verkeerde voedingskeuzes kunnen leiden tot over- of ondergewicht en allerlei klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn, stress en verminderde weerstand. Zelfs somberheid kan ontstaan door gebrek aan volwaardige voeding en een tekort aan vitaminen en mineralen. Door een aanpassing in de voeding kun je een gezond(er) gewicht bereiken en je energieker en blijer voelen.

Hoe ga ik je helpen?
Samen maken we een persoonlijk plan om van jouw gezonde voornemen een blijvend succes te maken. Aangepast aan jouw voorkeuren, leefstijl en leefsituatie. Tijdens een consult meet ik je gewicht, spier- en vetgehalte en stellen we een realistisch doel. Ik leer je slimme trucs om betere keuzes te maken. Je krijgt inzicht in producten en kennis over de gezondheidswaarde van voeding. Je ontvangt recepten en wordt geïnspireerd om op een andere manier met voeding om te gaan.
Zonder streng diëten maar gewoon met lekker eten!